Home Showbizz (VIDEO) POTUKLE SE IRMA I DENIZ! Zadrugarke se šamaraju, vuku za kosu...

(VIDEO) POTUKLE SE IRMA I DENIZ! Zadrugarke se šamaraju, vuku za kosu i niko ne može da ih ZADRŽI! Dejmova: Ona me UNAKAZILA!

952
0

(VIDEO) POTUKLE SE IRMA I DENIZ! Zadrugarke se šamaraju, vuku za kosu i niko ne može da ih ZADRŽI! Dejmova: Ona me UNAKAZILA!

Tokom rijalitija došlo je do svađe između Irme Sejranić i Deniz Dejm, koje su se posvađale oko jastuka koje stavljaju na klupu.

Verbalna rasprava prerasla je u fizički sukob. Sve je krenulo od toga kad je Deniz skinula kapu Irmi, nakon čega joj je ona uzvratila. Zadrugarske su se čupale i udarale, a obezbeđenje je uletelo u Belu kuću da ih razdvoji.

Njih dve nisu želele da se smire, već su nastavile da se svađaju. Veliki šef doneo je odluku da kazni Deniz mesečnim honorarom.

– Žena me je unakazila. Unakazila me je – plakala je Deniz.

– Nemoj da plačeš, ljubice moja. Dođi, dušo moja, ne da tebe tvoj Jaško. Kako si skočila kao mačka. Drži piletinu, izvlači to sve. Mesec, dva dana i proći će – govorio je Janjuš. Kurir.rs/K.Đ.

Previous articleEmotivno priznanje Lepe Lukić: Niko sa estrade mi nije čestitao rođendan!
Next article(VIDEO) DALILA I CAR ISTERALI SVE NA ČISTAC! Filip objasnio bivšoj ljubavnici šta je trebalo da urade, a da Dejan ne napravi SKANDAL!