SUD ODLUČIO: DEPORTACIJA NOVAKA! Upravo se u Melburnu desila najveća SRAMOTA U ISTORIJI SPORTA! Stidi se Australijo!

Teško je naći pravu reč da se opiše ovo šta je Australija uradila Novaku Đokoviću. Federalni sud u ovoj državi odlučio je da se srpskom teniseru uskrati viza i da momentalno bude deportovan.

Nisu objasnili razloge za ovakvu odluku. Rekli su “biće danas ili ovih dana”. Mada, šta oni mogu da napišu u obrazloženju? Možda jedino da se izvine Novaku. Oba bruka države Australije živeće doveka. Bez ijednog argumenta i razloga izbacili su Novaka iz države. Tog Novaka koji je toliko toga doneo Australiji…

Novak Đoković napustiće Australiju u narednim satima. Takođe, biće u obavezi za plati sudske troškove na Federalnom sudu.

07:56 – Sud nije objasnio svoju odluku (dostaviće u toku dana obrazloženje), a i sada nema šta da objašnjava. Ovde je sve jasno da je politika pobedila.

07:55 – Skandal! Sramotna odluka! Ova bruka Australije živeće doveka!

07:50 – SUD ODLUČIO: DEPORTACIJA NOVAKA! Upravo se u Melburnu desila najveća SRAMOTA U ISTORIJI SPORT! Stidi se Australijo!

07:45 – POČELO JE IZRICANJE PRESUDE!

07:44 – Ogroman broj ljudi čeka na zvaničnom YouTube kanalu suda. Više od 35.000 gledalaca je trenutno tu…

07:43 – Počeo je direktan prenos izricanja presude. Pratite ga uživo u videu na početku teksta.

07:42 – Sud će uskoro samo objaviti kratku presudu, a detljano objašnjenje stiže u narednim satima.

Federalni sud Australije objavio je da će konačnu odluku u slučaju Novaka Đokovića saopštiti u 7.45 časova po srpskom vremenu! Kurir sport 

Odgovori