Na svoj način pružio bratu podršku: David objavio sliku sa Dejanom uz emotivnu rečenicu! (FOTO)

Haos oko Dejana Dragojevića, koji je završio kr*av kad je lomio glavu o staklo u “Zadruzi”, pa potom napustio rijaliti, ne jenjava. A sada mu je brat David Dragojević na svoj način pružio podršku.

Naime, David je na svom Instagram profilu objavio fotomontažu na kojoj je uklopio Dejanovu i svoju fotku, tako da obojica sjede u emisiji “Amidži šou” nasmijani jedan do drugog.

– Oči moje lijepe – napisao je David uz fotografiju.

Inače, cijela porodica Dragojević uznemirila se nakon incidenta koji je Dejan prouzrokovao, te su odmah došli u Šimanovce.

– Biljana je kukala na sav glas ispred kapije! Niko nije mogao da je smiri. Oni su odmah nakon incidenta tražili Dejana po bolnicama, a potom su željeli da razgovaraju sa produkcijom – započinje dobro obavešteni izvor “Blica”.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli David Dragojevic Official (@david__dragojevic)

– Oni su zahtjevali da ga vode kući nakon svega, ali produkcija nije htjela da čuje za to. Dejan nije želio da ode iz rijalitija, to su ponavljali njegovoj porodici. Čak je odbijao i pomoć psihijatra u startu i govorio da je dobro, a svi su znali da ne bi radio ono što je radio da je to slučaj – dodaje naš izvor, pa zaključuje:

– Predstavnici produkcije su rekli da se zna šta su jasna pravila, da je Dejan sad dobro i da nema posjeta u apartmanu u kom se trenutno nalazi.

Biljana je, podsjetimo, jučer pričala da se boji da će Dejan dići ruku na sebe.

– Moj Dejan će se ubiti zbog sotone Dalile! Ona je njega silom natjerala da pređe u islam, a sada ga pred TV kamerama ubija u pojam i dovodi na ivicu samoubistva – kazala je bila za “Informer”.

– Sjedela sam kući i gledala “Zadrugu” kada se dogodio taj incident. Ništa nisam željela da javljam Davidu, zato što je bio na proslavi Srpske nove godine, međutim Dejanovi fanovi su mu slali slike kr*avog brata i on je odmah izašao za žurke i došao kod mene. Krenuli smo da tražimo Dejana po bolnicama, da bismo saznali gdje su ga odveli na ušivanje. Na kraju smo otišli u Šimanovce i tamo smo ga čekali – rekla je Biljana jučer za “Pink”. atraktiva.net

Odgovori