“Jedva sam se tada pomirio sa ženom” Tanja Savić bila u vezi sa oženjenim pjevačem!

Bivši dečko Tanje Savić, kako su pisali domaći mediji dok se zabavljao sa pjevačicom izvesni period bio je u braku. Iako je Tanja ćutala o navodnoj vezi sa Stankom Nedeljkovićem, poznatijim kao Bađi, on je jednom prilikom otvorio dušu i priznao istinu o njihovom odnosu.

Kako je naveo Espreso, Tanja i Bađi bili su dvije godine u emotivnoj vezi, a pjevačica je imala saznanja da je on oženjen i iz tog razloga tu vezu nije komentarisala javno.

– Molim vas o njoj nemojte ništa da me pitate! Jesam pričao o vezi sa Tanjom i zbog toga sam mogao da se razvedem, mogla je da me košta braka. Jedva sam se tada pomirio sa ženom, molio je da ne podnese papire za razvod braka. Rekla mi je ako još jednom pomenem Tanjino ime – odmah razvod! Ne mogu i ne smem da pričam ništa, razumite me! – objasnio je tada za medije Stanko Nedeljković prenosi gore pomenuti medij.

Podsjećanja radi, Bađi i Tanja upoznali su se dok se pjevačica takmičila u „Zvezdama Granda“ i navodno uplovili u avanturu, još prije nego što je pjevačica upoznala bivšeg supruga Dušana Jovančevića. U tom periodu, Savićeva je na pitanje da li ima dečka odgovarala potvrdno, ali nikada nije željela da otkrije njegov indetitet, piše pomenuti portal. atraktiva.net

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli B A Đ I music 🎤🎵 (@stankonedeljkovic_music)

 

Odgovori