Emotivno priznanje Lepe Lukić: Niko sa estrade mi nije čestitao rođendan!

Kraljica narodne pjesme Lepa Lukić prekjuče je obilježila 82. rođendan u društvu članova porodice i “lepista”, kako se zovu njeni vatreni fanovi koji je prate tokom cijele karijere.

Pjevačica je za Republiku otkrila da se niko sa estrade nije sjetio da joj čestita.

– Niko od kolega mi nije čestitao rođendan, niko me nije zvao s estrade. Tu su mi moji fanovi iz Osijeka, oni vode moj fan-klub, svake godine dolaze, tu je moja snajka. Nisam imala nikakve želje, ja ne slavim rođendan. Ranije sam ih vodila na ručak u neki restoran, a ove godine smo kod mene u stanu. Spremili smo sarme, pečenje. Ja sam pravila supu, a snajka pečenje i sarmu – rekla je pjevačica u jednom dahu.

Ona se pohvalila i kako je dobila dosta poklona koje su joj donijeli fanovi i prijatelji. Naime, oni su joj napravili kolaž s njenim slikama i slikama na kojima je s kolegama s estrade.

– Ne bih ni znala kakve slike imam, ne bih znala da sam se slikala da mi oni ne donesu ovako. Da nemam fanove, ne bih znala da sam Lepa Lukić. Ja sam rođendan slavila u mladosti, sada ga samo obilježim. Kada mi je majka bila živa, imale smo tradiciju da negdje odemo ona i ja same. Nedostaje mi ona kada dođe ovaj dan. Mislim da ću i, kada umrem, da žalim za majkom – rekla je slavljenica, koja je lagano gazi devetu deceniju života. Republika.rs

Odgovori