Dva horoskopska znaka koja će vas prevariti kad god im se ukaže prilika

Da li će se neko upustiti u ljubavnu vezu iako već ima partnera zavisi od mnogo činilaca. Nekima je potrebna avantura, drugi su nezadovoljni vezom koju imaju, treći se tako relaksiraju i riješavaju stresa.

I dok nekima nevjera ne pada napamet, postoje i oni koji to rade svakodnevno i bez imalo griže savjesti. Ako je vjerovati astrolozima, ovo su dva najnevjerija horoskopska znaka.

Ovan

Iako su Ovnovi često vjerni partneri, za njih je komunikacija veoma važna. Ukoliko primijete da tu stvari ne funkcionišu najbolje, kao i da im voljena osoba nešto skriva tada kreću u napad i traže žrtvu koja će im nadoknaditi ono što im fali u vezi. Oni ne vole stagnaciju, uživaju u promjenama i to očekuju i od svojih partnera. Kada se Ovnovi upuste u avanturu to je više zbog nekog unutrašnjeg konflikta nego iz želje da ga povrede. Iako ovo nije pravilo koje važi za sve, jedno je sigurno: Ovnovima trebaju partneri koji mogu da prate njihov tempo, piše Klix.

Jarac

Jarčevi su nevjerovatno odani i u većini slučajeva ostaju predani. Međutim, ovaj horoskopski znak može da se mnogo promijeni tokom vremena, a to može da se odrazi na njihovu vezu. Jarčevi tokom cijelog života žele da ostvare veliki uspjeh u karijeri i da osiguraju sebi lagodan život. Dok to ne postignu, sve drugo u njihovom životu je podređeno. Ako nemaju podršku partnera na tom putu ka ostvarenju cilja, Jarčevi će vjerovatno pribeći nevjeri. Specifično kod ovog znaka je to što im nije toliko bitna fizička prevara, nego emotivna, a to najviše povrijedi osobe s kojima su u vezi. atraktiva.net

Odgovori